TRACTĂRI AUTO BACĂU

Tractăm în siguranță orice autoturism sau utilitară cu masa de până la 7.5T. Oferim asistență rutieră și depozitarea mașinilor avariate în parcare păzită 24/24.

Contact

Ce înseamnă asistență rutieră Bacău?

Asistenta rutiera Bacau inseamna interventia unei echipe calificate din Bacau in situatia in care nu va mai porneste masina. Cauzele pot fi variate incepand cu defectiuni minore pana la iesiri in afara carosabilului. Puteti apela Asistenta Rutiera Bacau chiar daca sunteti in alta localitate. O situatie potrivita ar fi cea in care urmeaza sa treceti prin Bacau si aveti nevoie de ajutor. Daca defectiunea nu poate fi remediata in locul in care va aflati, trebuie sa ajungeti la service. Pe langa reparatia propriu-zisa, echipa ce ofera asistenta rutiera va poate oferi servicii suplimentare. In functie de distanta ramasa de parcurs, ati putea avea nevoie de cazare sau transport. Sunt si cazuri in care vreti ca masina defecta in urma unui accident sa fie parcata in siguranta pana la inceperea reparatiilor.

Situații in care aveți nevoie de asistență rutieră

Cum alegeți firma pentru asistență rutieră

Alegeti cu grija firma care sa va ofere asistenta rutiera. Este recomandat sa contactati firma care va poate oferi cat mai multe servicii. Veti economisi timp si bani atunci trebuie. Pretul nu este cel mai important atunci cand cautati servicii de calitate. Daca veti fi atras de un pret mult mai mic pentru un serviciu similar, ganditi-va ca diferenta o platiti prin stres si timp pierdut.