ASISTENȚĂ RUTIERĂ BACĂU

Tractăm în siguranță orice autoturism sau utilitară cu masa de până la 7.5T. Oferim asistență rutieră și depozitarea mașinilor avariate în parcare păzită 24/24.

Contact

Tractări Auto Bacău

Tractăm cu platforme de ultimă generație orice vehicul cu masa cuprinsa intre 1100kg si 4500kg. Suntem disponibili 24 din 7 și intervenim cu promptitudine de fiecare dată când suntem solicitați.

Asistență Rutieră Bacău

Asigurăm servicii de asistență rutieră în Bacău cu autospeciale echipate corespunzător și personal calificat. 
Putem prelua pasagerii dumneavoastră cu microbuze din parcul
propriu in cazul in care avariile nu se pot remedia imediat.

Transport Utilaje

Transportăm atât utilaje agricole cât și echipamente industriale de mari dimensiuni. Avem logistica necesară și personal cu atestate de transport. Putem transporta și pasagerii dumneavoastră cu microbuze din parcul propriu.

Ce înseamnă asistență rutieră Bacău?

Asistenta rutiera Bacau inseamna interventia unei echipe calificate din Bacau in situatia in care nu va mai porneste masina. Cauzele pot fi variate incepand cu defectiuni minore pana la iesiri in afara carosabilului. Puteti apela Asistenta Rutiera Bacau chiar daca sunteti in alta localitate. O situatie potrivita ar fi cea in care urmeaza sa treceti prin Bacau si aveti nevoie de ajutor. Daca defectiunea nu poate fi remediata in locul in care va aflati, trebuie sa ajungeti la service. Pe langa reparatia propriu-zisa, echipa ce ofera asistenta rutiera va poate oferi servicii suplimentare. In functie de distanta ramasa de parcurs, ati putea avea nevoie de cazare sau transport. Sunt si cazuri in care vreti ca masina defecta in urma unui accident sa fie parcata in siguranta pana la inceperea reparatiilor.

Situații in care aveți nevoie de asistență rutieră

Cum alegeți firma pentru asistență rutieră

Alegeti cu grija firma care sa va ofere asistenta rutiera. Este recomandat sa contactati firma care va poate oferi cat mai multe servicii. Veti economisi timp si bani atunci trebuie. Pretul nu este cel mai important atunci cand cautati servicii de calitate. Daca veti fi atras de un pret mult mai mic pentru un serviciu similar, ganditi-va ca diferenta o platiti prin stres si timp pierdut.